Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی گالری‌دار برجسته با اشاره به وضعیت گالری‌های آثار هنری در تبریز، گفت: آنگونه که شنیده‌ام گالری‌های تخصصی در تبریز شکل گرفته‌اند و همچنان شکل می‌گیرند، اما تماشاچی و خریدار ندارند و بعد از مدتی ناامیدانه تعطیل می‌شوند، از این رو باید در این رابطه فرهنگ‌سازی شود.

لیلی گلستان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اهمیت اقتصاد هنر و فروش آثار هنری در کشورمان، گفت: مردم هنوز یاد نگرفته اند که می توانند آثار تجسمی را خریداری کرده و در خانه خود داشته باشند، البته با به نمایش گذاشتن و فروش این آثار و همچنین دعوت مردم به تماشا و خرید این فرهنگ به تدریج در جامعه ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص وضعیت «اقتصاد هنر» در شهر تبریز، اظهارکرد: در دوره اول اکسپو تبریز خرید چندانی صورت نگرفت اما در دوره دوم این اکسپو، افراد بسیاری اقدام به خرید آثار هنری کردند؛ امید است این حرکت‌ها به تدریج به یک علاقه و عادت بین مردم تبریز تبدیل شود.

این مترجم و گالری‌دار برجسته با ارائه راهکارهای در خصوص رونق دهی به خرید و فروش آثار هنری، اظهار کرد: برپایی نمایشگاه‌ها، دعوت از مردم و علاقمند کردن آن‌ها به این مقوله، تنها راهکار در این رابطه است و این کار نیز وظیفه متولیان هنر یعنی وزارت ارشاد هر استان و گالری دارهاست تا در این خصوص فرهنگ سازی کرده و مردم را به تماشا و خرید آثار هنری تشویق کنند .

وی با ارزیابی اکسپوهای برگزار شده در تبریز، اظهار کرد: اکسپوی تبریز، هر بار موفق‌تر و سازماندهی شده تر از دوره قبل برگزار شده و متولیان اکسپو با علاقه زیاد این کار را پیش می‌برند.

وی با اشاره به وضعیت بینش هنری مردم در مورد آثار هنری و اهمیت ارتقای این بینش، بیان کرد: مردم تبریز بینش هنری در رابطه با آثار هنری را دارند، همانطورکه زیباترین فرش‌ها را دارند و در سفال‌گری و یا نقره کاری سلیقه والای خود را دارند؛ پس زیبایی و هنر را می‌شناسند و راحت‌تر می‌توانند با هنر تجسمی ارتباط برقرار کنند.

گلستان در این خصوص افزود: ارتقای این بینش در مورد آثار تجسمی فقط در نتیجه به نمایش گذاشتن مستمر این آثار، دعوت و تشویق مردم به دیدن و خرید آثار محقق می‌شود.

وی بخش دیگری از سخنانش گفت: تابلو نقاشی و تابلو فرش، هر دو زیبا هستند فقط باید عادت به تماشای آثار تجسمی در مردم تقویت شود.

این مترجم و گالری‌دار در مورد اهمیت خرید و فروش آثار فاخر هنری و با تاکید بر این‌که خرید اثر هنری یک پس انداز است، تاکید کرد: مردم، بیشتر به تماشای آثار هنری و به ویژه آثار تجسمی اقدام کرده و سعی کنند بیشتر لذت ببرند.

چهارمین دوره فروش آثار هنری(آرت اکسپو تبریز) از سوم تا پنجم بهمن ماه به صورت ملی و با شرکت231 اثر هنری از۱۴۲ هنرمند در رشته‌های نقاشی، مجسمه، عکاسی، نقاشی خط و خوشنویسی در محل هتل لاله پارک تبریز برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری نمایشگاه آثار هنری در تبریز نمایشگاه نقاشی گالری داری مجسمه سازي طراحي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۲۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد

هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی «مونه» و «رنوآر»‌ را از بین ۴۰ نقاشی تقلبی دیگر که به فروش گذاشته بودند، شناسایی کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس تحقیقات یک کارشناس برجسته، یک تابلو نقاشی از «مونه» و یک نقاشی از «رنوآر» ـ هر دو جعلی ـ در میان حدود ۴۰ نقاشی‌ جعلی دیگر که در وبسایت «ای‌بی»(eBay) برای فروش ارائه شده‌اند، شناسایی شده‌اند.

«گاردین»‌ نوشت، دکتر «کارینا پاپوویچی»، که در زمینه تشخیص اصالت آثار هنری تخصص دارد،‌ اعلام کرد که با استفاده از یک فناوری نوین هوش مصنوعی، نقاشی‌هایی که در «ای‌بی» ارائه شده بودند را به بررسی کرده است و در کمال غافلگیری به این نتیجه رسیده است که بسیاری از این نقاشی‌ها به احتمال بسیار زیاد تقلبی‌اند.

این محقق تاکنون بیش از ۴۰ تابلو نقاشی جعلی را شناسایی کرده است و معتقد است تعداد بیشتری از این نقاشی‌ها وجود دارند.

این محقق بیان کرد: «الگوریم تمام این نقاشی‌ها را به عنوان آثار جعلی شناسایی کرده است ... ما امروز بررسی کردیم و تعدادی عکس دانلود کردیم و به این نقاشی‌های تقلبی در سراسر وب‌سایت وجود داشت. هر چیزی که ما تحلیل کردیم در نهایت به عنوان اثر هنری غیرواقعی شناسایی شد؛‌ این آثار با احتمال ۹۵٪ یا بیشتر غیرتقلبی شناسایی شدند. من مطمئن هستم که این فقط نوک کوه یخ است.»

از جمله نقاشی‌هایی که بر اساس بررسی‌های هوش مصنوعی به عنوان آثار جعلی شناسایی شده‌اند، به یک نقاشی که به عنوان اثری از «مونه»، نقاش نامدار فرانسوی معرفی شده است می‌توان اشاره کرد که با نام «جنگل و جوی» به قیمت ۵۹۹,۰۰۰ دلار ارائه شده است. همچنین نقاشی از «رنوآر» نیز به قیمت ۱۶۵,۰۰۰ دلار به فروش گذاشته شده است.

«ای‌بی» در وب‌سایت خود اینطور نوشته است: «ما اجازه نمی‌دهیم اقلام تقلبی یا کپی‌های غیرمجاز ارائه شوند.»

اطلاعات مربوط به نقاشی «رنوآر» پس از پیام «گاردین»‌ با فروشنده مستقر در «فلوریدا» آن، از فهرست وبسایت حذف شد. فروشنده در پیامی به «گاردین»‌ گفت که اثر هنری جعلی نمی‌فروشد.

فروشنده نقاشی «مونه» نیز که در «اوهایو» مستقر است به «گاردین‌» پاسخ نداده است.

پوپوویچی از دسامبر ۲۰۲۳ تاکنون مکرراً برای انتقال نگرانی‌های خود به این پلتفرم نامه نوشته است. او به دفاتر آن در بریتانیا، آلمان و ایالات متحده مراجعه کرد و هنوز منتظر پاسخ است.

«ای‌بی» به «گاردین» اینطور توضیح داد: «فروش اقلام تقلبی در ای‌بی اکیدا ممنوع است و ما متعهد هستیم که از صحت کالاهای فروخته شده در این پلتفرم اطمینان حاصل کنیم.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • نگاهی به یک نمایشگاه هنری قرآنی/ مسؤولیتی که امید را زنده می‌کند
  • توضیحات رئیس جمهور در خصوص ابعاد و آثار عملیات وعده صادق
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • برگزاری سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله در تبریز