Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@23:15:58 GMT

دغدغه فروش آثار هنری داریم

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۵۳۰۳

دغدغه فروش آثار هنری داریم

گلناز رامین‌فر روز دوشنبه درباره حضور در جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر به خبرنگار فرهنگی و هنری ایرنا، گفت: ‏با توجه به اینکه گالری هونره یک سال از تاسیسش می‌گذرد امسال برای اولین بار است که در ‏جشنواره فجر حضور دارم و روز اول جشنواره را بسیار پرشور دیدم اما از آن روز به بعد بازدیدکننده ‏چندانی نداشتیم و اثری هم فروش نرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیر کرونا بر آثار هنری

وی افزود: البته شرایط حاکم و اتفاقات تلخی که اخیراً رخ داده و شیوع بیماری کرونا، ‏در این مورد بی تاثیر نبوده است.‏

رامین‌فر در مورد قیمت‌گذاری آثاری که در غرفه گالری هونره روی دیوار رفتند، اظهار داشت: در ‏مرحله اول، هنرمندان قیمت‌ها را پیشنهاد دادند و در نهایت با مشاوران مشورت و ‏قیمت را تعیین کردیم.‏

دغدغه فروش آثار داریم

وی با اشاره به وضعیت نه چندان مناسب اقتصاد هنر، گفت: اولین دغدغه من به عنوان گالری‌دار این ‏است که غیر از اینکه دیوار گالری با کارهای خوب بیننده را جذب کند، دغدغه فروش آثار را دارم، ‏چون اصل همین است و هم هنرمند چنین انتظاری از ما به عنوان گالری‌دار دارد و هم فروش یک اثر ‏نیاز به پشتیبانی دارد.

«من فکر می‌کنم در کشور ما روال و جریانی برای تبلیغ و اشاعه فرهنگ خرید ‏آثار هنری در نظر گرفته نشده است و هیچ حمایتی از آن نمی‌شود و این امر در شهرستان‌ها با توجه ‏به ناشناخته بودن و پایین بودن قدرت خرید مردم، بیشتر محسوس است.‏»

بسط خرید و استفاده از آثار هنری وظیفه مسئولان است

مدیر گالری هونره با تاکید بر «فرهنگ استفاده از آثار هنری» بیان کرد: علیرغم وضعیت اقتصادی ‏نامناسب، هنوز خرید آثار هنری انجام می‌شود اما مهمترین بحث در خرید آثار هنری، فرهنگ ‏استفاده از آثار هنری است و بسط این فرهنگ، وظیفه مسئولان است که در برنامه‌های خود جایی را ‏برای آن در نظر بگیرد.‏

وی تاکید کرد: جشنواره تجسمی فجر مطمئناً می‌تواند در توسعه و بسط فرهنگ خرید و استفاده از ‏آثار هنری و به صورت کلی در بحث اقتصاد هنر تاثیرگذار باشد.‏

تاکید بر توسعه فرهنگ خرید آثار هنری

رامین‌فر در پایان ابراز امیدواری کرد تا سال‌های آینده بخش فروش آثار هنری در جشنواره تجسمی فجر ‏ادامه پیدا کند البته با حمایت بیشتر از سوی نهادها و مراکز خصوصی و دولتی که قدرت خرید ‏بالاتری دارند و همین موضوع سبب می‌شود فرهنگ خرید و استفاده از آثار هنری توسعه پیدا کند. ‏گالری‌ها و هنرمندانی که از شهرستان‌ها حضور پیدا می‌کنند نیز نیاز به حمایت بیشتر دارند.‏

دوازدهمین جشنواره تجسمی فجر در یک نگاه

دوازدهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر ۲۹ بهمن ماه ۹۸ با حضور هادی مظفری مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابراهیم حقیقی دبیر جشنواره و جمعی از هنرمندان پیشکسوت و جوان عرصه هنرهای تجسمی در فرهنگستان هنر، موسسه صبا افتتاح شد.

با توجه به تصمیم شورای سیاستگذاری دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی مبنی براینکه هزینه های این آئین به سیلزدگان سیستان و بلوچستان اختصاص یابد از این رو مراسم افتتاحیه تنها به بریدن روبان بسنده و پس از آن حاضران از جشنواره و نمایشگاه برپایی بازدید کردند.

دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با ۹۰۰ اثر تجسمی در بخش های نقاشی، گرافیک، عکس، مجسمه، سرامیک، ‏خوشنویسی، نگارگری، تصویرسازی، کارتون و کاریکاتور و هنرهای جدید در مجموعه فرهنگی ‏هنری صبا کار خود را آغاز کرد و ‏تا ۵ اسفند به کار خود ادامه خواهد داد.‏

بخش های طوبای زرین، چارسوی هنر، چارخانه (ویژه شهرستانها) و بخش پژوهش، مفاخر و ‏بزرگداشت ها بخش‌های این دوره از جشنواره تجسمی فجر هستند‎.‌‏

۱۱۵ اثر با موضوع بازسازی وقایع تاریخی و اقلیم‌ها حضور دارند در بخش طوبای زرین ۴۴۸ اثر از ۳۳۸ ‏هنرمند به رقابت با یکدیگر می پردازند. امسال برای نخستین بار آثار این بخش با نظر شرکت ‏کنندگان در معرض فروش نیز گذاشته خواهد شد. بخش چارسوی هنر به حضور گالری های ‏تهران و شهرستان و نمایش و فروش آثار هنرمندان این گالری ها اختصاص دارد. بخش ‏چارخانه نیز به بخش گفتگوی هنرعکاسی استانها اختصاص دارد.

میان آثار ارسالی شورای هنری جشنواره ۱۲۰ اثر در بخش نقاشی، ۵۰ اثر در بخش عکس، ۲۹ اثر در بخش پوستر، ۳۷ اثر در بخش تصویرسازی، ۵۳ اثر در بخش نگارگری، ۹۷ اثر در بخش خوشنویسی، ۲۲ اثر در بخش کارتون و کاریکاتور، ۱۸ اثر در بخش مجسمه، ۱۲ اثر در بخش سرامیک و ۱۲ اثر در بخش رسانه های هنری انتخاب شدند. ‏

امسال زنان پیشتاز شرکت در جشنواره تجسمی فجر هستند و بیشترین آثار ارسالی به ترتیب از استان های تهران، اصفهان و خراسان رضوی به جشنواره رسیده است.

از میان ۳۰۳۲ هنرمند شرکت کننده در این دوره از جشنواره، ۱۶۹۲ شرکت کننده زن و ۱۳۴۰ شرکت کننده مرد هستند. همچنین بر اساس مدک تحصیلی بیشترین شرکت کنندگان را افرادی با کارشناسی و کارشناسی ارشد تشکیل می دهند که به ترتیب ۱۴۱۵ نفر از شرکت کنندگان دارای مدرک کارشناسی، ۸۳۳ نفر از شرکت کنندگان دارای کارشناسی ارشد، ۴۸۶ شرکت کننده دارای دیپلم، ۲۴۷ نفر از شرکت کنندگان دارای کاردانی، ۶ شرکت کننده دارای تحصیلات حوزوی و ۴۵ شرکت کننده نیز دارای مدرک دکترا هستند.

دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از تاریخ ۲۹ بهمن تا ۵ اسفند در موسسه فرهنگی و هنری صبا برگزار خواهد شد و اختتامیه این رویداد نیز نهم اسفند در تالار وحدت برگزار می ‏شود‏.‏

برچسب‌ها عکاسی هنرهای تجسمی مدیرکل هنرهای تجسمی جشنواره ‌های فجر هادی مظفری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عکاسی هنرهای تجسمی مدیرکل هنرهای تجسمی جشنواره های فجر هادی مظفری عکاسی هنرهای تجسمی مدیرکل هنرهای تجسمی جشنواره های فجر هادی مظفری استفاده از آثار هنری دوازدهمین جشنواره جشنواره تجسمی فجر هنرهای تجسمی فجر شرکت کنندگان شرکت کننده فرهنگ خرید اثر در بخش فروش آثار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد

هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی «مونه» و «رنوآر»‌ را از بین ۴۰ نقاشی تقلبی دیگر که به فروش گذاشته بودند، شناسایی کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس تحقیقات یک کارشناس برجسته، یک تابلو نقاشی از «مونه» و یک نقاشی از «رنوآر» ـ هر دو جعلی ـ در میان حدود ۴۰ نقاشی‌ جعلی دیگر که در وبسایت «ای‌بی»(eBay) برای فروش ارائه شده‌اند، شناسایی شده‌اند.

«گاردین»‌ نوشت، دکتر «کارینا پاپوویچی»، که در زمینه تشخیص اصالت آثار هنری تخصص دارد،‌ اعلام کرد که با استفاده از یک فناوری نوین هوش مصنوعی، نقاشی‌هایی که در «ای‌بی» ارائه شده بودند را به بررسی کرده است و در کمال غافلگیری به این نتیجه رسیده است که بسیاری از این نقاشی‌ها به احتمال بسیار زیاد تقلبی‌اند.

این محقق تاکنون بیش از ۴۰ تابلو نقاشی جعلی را شناسایی کرده است و معتقد است تعداد بیشتری از این نقاشی‌ها وجود دارند.

این محقق بیان کرد: «الگوریم تمام این نقاشی‌ها را به عنوان آثار جعلی شناسایی کرده است ... ما امروز بررسی کردیم و تعدادی عکس دانلود کردیم و به این نقاشی‌های تقلبی در سراسر وب‌سایت وجود داشت. هر چیزی که ما تحلیل کردیم در نهایت به عنوان اثر هنری غیرواقعی شناسایی شد؛‌ این آثار با احتمال ۹۵٪ یا بیشتر غیرتقلبی شناسایی شدند. من مطمئن هستم که این فقط نوک کوه یخ است.»

از جمله نقاشی‌هایی که بر اساس بررسی‌های هوش مصنوعی به عنوان آثار جعلی شناسایی شده‌اند، به یک نقاشی که به عنوان اثری از «مونه»، نقاش نامدار فرانسوی معرفی شده است می‌توان اشاره کرد که با نام «جنگل و جوی» به قیمت ۵۹۹,۰۰۰ دلار ارائه شده است. همچنین نقاشی از «رنوآر» نیز به قیمت ۱۶۵,۰۰۰ دلار به فروش گذاشته شده است.

«ای‌بی» در وب‌سایت خود اینطور نوشته است: «ما اجازه نمی‌دهیم اقلام تقلبی یا کپی‌های غیرمجاز ارائه شوند.»

اطلاعات مربوط به نقاشی «رنوآر» پس از پیام «گاردین»‌ با فروشنده مستقر در «فلوریدا» آن، از فهرست وبسایت حذف شد. فروشنده در پیامی به «گاردین»‌ گفت که اثر هنری جعلی نمی‌فروشد.

فروشنده نقاشی «مونه» نیز که در «اوهایو» مستقر است به «گاردین‌» پاسخ نداده است.

پوپوویچی از دسامبر ۲۰۲۳ تاکنون مکرراً برای انتقال نگرانی‌های خود به این پلتفرم نامه نوشته است. او به دفاتر آن در بریتانیا، آلمان و ایالات متحده مراجعه کرد و هنوز منتظر پاسخ است.

«ای‌بی» به «گاردین» اینطور توضیح داد: «فروش اقلام تقلبی در ای‌بی اکیدا ممنوع است و ما متعهد هستیم که از صحت کالاهای فروخته شده در این پلتفرم اطمینان حاصل کنیم.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • نگاهی به یک نمایشگاه هنری قرآنی/ مسؤولیتی که امید را زنده می‌کند
  • انتشار فراخوان ششمین جشنواره نقالان علوی
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد